Bokszaktraining

Training Details

  • Trainer: Erwin van der Meulen
  • Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag - Zondag 09:00 - 14:00
  • Van Hallstraat 52. 1051 HH Amsterdam.
  • +31 (0)20 686 7944
  • info@xenasports.nl

Wie dagelijks 15-30 minuten traint

Trainen op een bokszak zal hoe dan ook uw stootkracht vergroten?

Bokszak training Wie dagelijks 15-30 minuten intensief op de bokszak traint, zal dat voelen in z'n lichaam. Er zal ook worden opgemerkt dat het lichaam meer wordt afgetraind. Ook als je gewicht wil verliezen, is het zich moe maken op een bokszak een goede manier om op een korte tijd veel calorieën te verliezen. Trainen op een bokszak zal hoe dan ook uw stootkracht vergroten en toch bijdragen aan de stevigheid van uw spieren. Bovendien is het een goede zuurstofrijke training, zoals zwemmen en fietsen.

Deze trainingen zijn in groepsverband of d.m.v. personaltraining.

Aanmelden...

Verdere Begeleiding

Voedingsadvies
+
-
Voedingsadvies

Ben jij als professional of als een fanatieke recreatieve sporter (3 x per week serieus met sport/training bezig) dan kan goede voeding jou helpen om optimaal te presteren en/of de gewenste lichaamssamenstelling te bereiken..

Leesverder...

Personal Training
+
-
Personal Training

“Fit Worden Met Persoonlijke Begeleiding”

Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen?

Leesverder...

Cardio- Fitness
+
-
Cardio- Fitness

Cardio- Fitness

Op onze Cardio en Fitness afdeling kan er dagelijks gewerkt worden aan de hart en longconditie en of je fysieke kracht. Ieder kan komen met zijn of haar eigen wensen en daar ook geheel voor zich zelf een invulling aangeven.

Leesverder...
Groepstrainingen
+
-
Groepstrainingen

Groepstrainingen: zijn o.a. Bootcamp, - Trailrunning, - Running Yoga, - Braziliaans Jiu Jutsu, - Boksen, - Muay Thai / Kickboksen en Bokszaktraining. Deze trainingen zijn in groepsverband of d.m.v. personaltraining.

Leesverder...

Testimonials

Sponsors: