Cardio- Fitness

Training Details

  • Trainer: Erwin van der Meulen
  • Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag - Zondag 09:00 - 14:00
  • Van Hallstraat 52. 1051 HH Amsterdam.
  • +31 (0)20 686 7944
  • info@xenasports.nl

Ieder kan komen met zijn of haar eigen wensen.

Op onze Cardio en Fitness afdeling kan er dagelijks gewerkt worden aan de hart en longconditie en of je fysieke kracht. Ieder kan komen met zijn of haar eigen wensen en daar ook geheel voor zich zelf een invulling aangeven. Maar de best haalbare resultaten behaal je toch echt samen met deskundige begeleiding. Een personal trainer kan voor jou een trainingsprogramma maken en daarnaast ook goed begeleiden. Het trainen onder begeleiding van een personal trainer geeft je vaak een enorme motivatie om aan je doelstellingen te werken. Samen met een personal trainer worden je trainingen heel gericht en daarnaast ook goed gevarieerd. Naast het feit dat je door een personal trainer goed begeleidt wordt in je trainingen, zijn het vaak ook de aangewezen personen om goed advies te geven op het gebied van voeding, eventuele blessures en verwijzingen naar arts en of fysiotherapie..

Aanmelden...

Verdere Begeleiding

Voedingsadvies
+
-
Voedingsadvies

Ben jij als professional of als een fanatieke recreatieve sporter (3 x per week serieus met sport/training bezig) dan kan goede voeding jou helpen om optimaal te presteren en/of de gewenste lichaamssamenstelling te bereiken..

Leesverder...

Personal Training
+
-
Personal Training

“Fit Worden Met Persoonlijke Begeleiding”

Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen?

Leesverder...

Vechtsporten
+
-
Vechtsporten

Vechtsporten

Voor vele is sport een plezierige en zinvolle vrijetijdsbesteding. Daarnaast levert het een bijdrage aan de gezondheid, integratie en sociale binding.

Leesverder...
Groepstrainingen
+
-
Groepstrainingen

Groepstrainingen: zijn o.a. Bootcamp, - Trailrunning, - Running Yoga, - Braziliaans Jiu Jutsu, - Boksen, - Muay Thai / Kickboksen en Bokszaktraining. Deze trainingen zijn in groepsverband of d.m.v. personaltraining.

Leesverder...

Testimonials

Sponsors: