Muay Thai/Kick-boxing

Training Details

  • Trainer: Erwin van der Meulen
  • Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag - Zondag 09:00 - 14:00
  • Van Hallstraat 52. 1051 HH Amsterdam.
  • +31 (0)20 686 7944
  • info@xenasports.nl

Je krijgt er veel zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, lenigheid en uithoudingsvermogen van.

Muay Thai – Kickboksen.

Dit zijn complete trainingen waarbij je lichaam en geest op de proef worden gesteld. Een vechtsport waarbij techniek, conditie en snelheid centraal staat. Je leert er stoot, trap, knie, elleboog en clinch technieken. Je krijgt er veel zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, lenigheid en uithoudingsvermogen van. Het maakt je sterker. Deze trainingen worden voor allerlei doelgroepen getraind, jeugd vanaf 6 jaar, dames en heren, recreanten en wedstrijdsporters. De trainingen worden op een veilige manier gegeven. Er zijn trainingen om de technische vaardigheden te ontwikkelen en trainingen

Deze trainingen zijn in groepsverband of d.m.v. personaltraining

Aanmelden...

Verdere Begeleiding

Voedingsadvies
+
-
Voedingsadvies

Ben jij als professional of als een fanatieke recreatieve sporter (3 x per week serieus met sport/training bezig) dan kan goede voeding jou helpen om optimaal te presteren en/of de gewenste lichaamssamenstelling te bereiken..

Leesverder...

Personal Training
+
-
Personal Training

“Fit Worden Met Persoonlijke Begeleiding”

Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen?

Leesverder...

Cardio- Fitness
+
-
Cardio- Fitness

Cardio- Fitness

Op onze Cardio en Fitness afdeling kan er dagelijks gewerkt worden aan de hart en longconditie en of je fysieke kracht. Ieder kan komen met zijn of haar eigen wensen en daar ook geheel voor zich zelf een invulling aangeven.

Leesverder...
Groepstrainingen
+
-
Groepstrainingen

Groepstrainingen: zijn o.a. Bootcamp, - Trailrunning, - Running Yoga, - Braziliaans Jiu Jutsu, - Boksen, - Muay Thai / Kickboksen en Bokszaktraining. Deze trainingen zijn in groepsverband of d.m.v. personaltraining.

Leesverder...

Testimonials

Sponsors: