Voedingsadvies

Training Details

Sportvoeding Ben jij als professional of als een fanatieke recreatieve sporter (3 x per week serieus met sport/training bezig) dan kan goede voeding jou helpen om optimaal te presteren en/of de gewenste lichaamssamenstelling te bereiken.

Diëet Wanneer je ontevreden bent met jouw lichaamsgewicht en/of je ‘out of shape’ voelt dan doe jij er goed aan om stappen in de richting van een slanker lichaam en een fit gevoel te zetten. Door de juiste voedingskeuzes te maken en te werken aan een goede maaltijdstructuur is het mogelijk om veel te bereiken. De combinatie voeding en sport is optimaal. Je zult fitter worden; zowel spierkracht als duurconditie nemen toe en de combinatie van goede voeding en sport komen je algehele gezondheid ten goede.

Begeleiding Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal, zeker als het gaat om gewichtige zaken. Voedingsadvisering is dan ook persoonlijk maatwerk. Het voordeel van een goed doordacht en op de persoon afgestemd voedingsadvies is dat het advies zich richt op een blijvende verandering van voedingsgewoontes. Voor de meeste mensen resulteert dit in blijvend gewichtsverlies met vaak ook andere positieve bijkomstigheden, zoals een toename van het zelfvertrouwen en een verbeterde conditie.

‘Diëten’ kunnen een belangrijke rol spelen bij bijvoorbeeld te hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte, maag-darmklachten en/of onder- en overgewicht. Door realistische doelen te combineren met een voedingsadvies op maat is de kans het grootst dat u de gewenste resultaten behaalt en ook behoudt. voeding jou helpen om optimaal te presteren en/of de gewenste lichaamssamenstelling te bereiken.

Erwin van der Meulen

Weekend Lessen

Wie dagelijks 15-30 minuten intensief op de bokszak traint, zal dat voelen in z'n lichaam. Er zal ook worden opgemerkt dat het lichaam meer wordt afgetraind.

LEESVERDER...

Op onze Fitness afdeling kan er dagelijks gewerkt worden aan de hart en longconditie en of je fysieke kracht. Ieder kan komen met zijn of haar eigen wensen en daar ook geheel voor zich zelf een invulling aangeven.

LEESVERDER...

Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen?.

LEESVERDER...

Testimonials

Sponsors: